Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsa

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till marinad av kött eller som tillbehör till tex. grillat. Smaksättare i grytor mm.

Ingredienser

Instruktioner

Kör Chili i matberedaren till en jämn smet. Hacka eller kör vitlöken och löken i matderedaren. Blanda ihop och tillsätt olivolja o vitvinsvinäger. Hacka persiljan efter smak fin eller grov. Rör ihop alla ingredienser. Låt stå 24 timmar, rumsvarmt smaka av och bedöm vad som önskas o tillsätt. Håller ca 4-6månade i rumstemperatur 1 år i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.