Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsa alla boscaiola

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Betyder "Skogssås" och kommer från Bo Hagströms kokbok.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa svampen och skär den i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs fläsket skuret i små tärningar tillsammans med finhackad lök och svamp. Tillsätt tomaterna, delade i halvor, när löken börjar mjukna. Späd med kokvatten. Låt puttra på svag värme i ca 10 minuter. Tillsätt tunt skivade oliver och persilja. Rör om så att smakerna blandas. Servera med t ex penne rigate, fusilli eller farfalle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.