Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsa Verde

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Favorit från Italien. Gott till skaldjur, fisk och grönsaker från grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kaprisen och låt dem rinna av. Pressa vitlöks-klyftan. Lägg sedan alla ingredienser i en matberedare och mixa kort tills du får en grovhackad, tjock sås.
  2. Vill man ha en jämnare sås, kan man mixa en längre stund. Häll såsen i en liten skål och täck med ett tunt lager olivolja. Såsen går att förvara i kylskåpet i upp till en vecka eller i frysen i upp till två månader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.