Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta chokladkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25-30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så otroligt smakrika, knäckiga, spröda och vansinnigt goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker riktigt mjukt. Tillsätt sirap, vaniljsocker, ingefära, havssalt och mjölet ihop med bakpulver. Arbeta ihop till en deg.
  2. Finhacka valnötterna och chokladen och blanda ner i degen. Dela degen i 3 delar och rulla till längder och lägg på plåt med bakplåtspapper. Platta ut rullarna så att de blir mellan 5-7 cm breda. Grädda i 8-10 minuter. Skär i sneda bitar medan de fortfarande är varma.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vi 24 juni 2013

    Jag älskar kombinationen salt och choklad, så det här receptet passar mig perfekt! Riktigt goda kakor, beskrivningen stämmer :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.