Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta havrekakor

 
Skriv ut

Aptitretare till drinken före maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, havregryn, parmesanost, pinjenötter och salt i en bunke.
  2. Häll sedan i ägg, olivolja och mjölk och blanda ordentligt.
  3. Det blir en lite ”seg” deg.
  4. Klicka upp i små högar på bakplåt. Tryck till dem med en sked så att de får den form du vill ha. De ändrar inte form mycket när de bakas.
  5. Grädda i 180 grader i ca 20 minuter. Låt dem svalna innan de äts. De går bra att baka ett par dagar i förväg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.