Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta marsipanchips

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Sötsalta mandelchips med sting av chili är en ny favorit på ostbrickan, snacks eller som drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hyvla mandelmassan i tunna skivor med en osthyvel. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med äggvita och strö på salt och chiliflakes. Grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.