Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta stubbar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Festlig rulle med en ljuvlig röra med ägg och sälta. De snygga tunnbröden toppas sedan av lyxig löjrom. Gör dem i förväg och spara dem till vickningen, men vänta med att lägga på löjromen till just före serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och mosa äggen med en gaffel. Låt sardellerna rinna av och finhacka dem. Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar.
  2. Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop dem.
  3. Låt dem ligga i plast i kylen. Skär varje rulle i 6 bitar. Garnera med rom och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.