Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltgurka från Västerås

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Detta är sk färsksaltade gurka med kort hållbarhet (Ättikan gör att den är hållbarare)

Ingredienser

Instruktioner

borsta och skölj gurkorna. Varva dom med dillkronor. Blanda lagen. Koka upp och låt kallna. Slå den över gurkorna. Låt stå kallt i 3-4 dagar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gourmet-Ia 17 augusti 2008

    Mums! Påminner lite om gurkorna min mamma brukar lägga in. Sparar receptet, men själv petar jag också i några vitlöksklyftor.

  • Grillat 6 september 2012

    Gjorde bara 5-6st första gången för att testa. Nu är jag helt besatt i dessa. Ett måste till leverpastejmackan på morgonen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.