- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Lätt att laga och ugnen gör det mesta av jobbet.
485 kcal/person
Instruktioner
- Potatisen:
Skrubba skalet ordentligt rent, skär i klyftor. Vänd i 1 krm torkad salvia, oregano, salt, peppar och olja.
- Ugnstek i 200 grader i 35 minuter.
- Köttet:
Banka ut schnitzlarna och lägg på ett blad salvia och en halv skiva parmaskinka på ena sidan. Vänd försiktigt i mjöl.
- Smält smöret och stek i varm panna ett par minuter på varje sida, tills de fått färg, börja med "skinksidan". Peppra och tag ur från pannan.
- Vispa ur pannan med det vita vinet och smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka schnitzlarna så att de blir varma igen.
- Servera genast med den goda skyn och potatisklyftorna.
Publicerat den
18 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar