Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltinbakad färskpotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Till sommarens grill- och bufférätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisarna. Torka dem torra med hushållspapper.
  2. Häll upp olja i en skål och rulla runt potatisarna i den. Salta och lägg potatisen i en ugnssäker form. Strö över timjan.
  3. Baka i mitten av ugnen i 225° ca 30 min eller tills potatisen är mjuk. Går även att baka i aluminiumfolie på grillen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • soccermum 3 juli 2011

    potatisen var god men ingen aha-upplevelse.. Kommer garanterat göra den igen iaf vilket är hyfsat betyg va ;) Färskpotatis i ugn är gott men inte lika gott som vinterpotatis i ugn om du frågar mig :P En fyra blir det i slutändan-tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.