Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltkokt potatis med mojo rojo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små ljuvliga potatisar att dippa i underbar sås - gott och salt från Kanarieöarna. Färsk potatis lämpar sig dock inte så bra för denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Rör ihop äggula och senap. Vispa i smör-&rapsolja i en fin stråle. Smaksätt med vitlök och kryddor.
  2. Tvätta potatisen. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Lägg i potatisen och koka den knappt mjuk. Häll av vattnet och ånga av.
  3. Dippa och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.