Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltlag till kött el fisk.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

För rökning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten. Tillsätt salt och socker och se till att det löser sig innan kastrullen lyfts av spisen. Ställ lagen att kallna helt innan den används för insaltning av kött eller fisk Räkna upp receptet om större mängd lag behövs.
  2. Låt kött eller fisk ligga minst 12 timmar innan rökning. Saltlagen kan användas för annan insaltning för olika matlagningar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.