Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltlakritsknäck

(1 kommentar)  
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lagom sälta.... Lakritsextrakt och arom finns bla. i Panduros butiker

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ut pappersknäckformar på en plåt. Koka grädde, socker, sirap och lakritsextrakt i en kastrull till kulprov, 121º. Rör med en slev emellanåt. Tillsätt saltlakritsarom, svart färg, hackad mandel och smör. Fyll knäckformar och låt knäcken kallna. Förvara knäcken svalt i en lufttät burk.

Kommentarer (1)

  • mrex3m 22 december 2010

    God Jul! Glömde lite info. Lakritsextrakt och arom finns bla. i Panduros butiker

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.