Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med parmaskinka och soltorkade tomater

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

God lättlagad kycklingpaj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajskalet. Förgrädda det på 200º i 10 minuter.
  2. Rensa kycklingen. Strimla parmaskinkan och de soltorkade tomaterna.
  3. Blanda crème fraiche, mjölk, ägg, ost, salt och peppar. Vänd ner kyckling, parmaskinka, soltorkade tomater och salvia.
  4. Fyll det förgräddade pajskalet med blandningen och grädda i nedre delen av ugnen ca 35-40 minuter. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • labanclara12 9 maj 2009

    Riktigt, riktigt god. Pajskalet var annorlunda och jättegott det också.

  • Annafbg 11 oktober 2010

    Väldigt god och dessutom lättlagad! De som åt pajen bad att få receptet och det är ju alltid ett gott betyg! Kommer definitivt göra den här pajen fler gånger.

  • heididiane 25 september 2012

    Fantastisk pajbotten! Varför har man inte gjort så förr istället för rumstempererat smör och knipa och knåda.....bara slänga allt i köksmaskinen och vips.......klart! :D Väldigt god fyllning också :) Klar 5.a

  • Annut 11 juni 2013

    oj så gott. Den kommer göras ofta här hemma..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.