Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfylld kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Viktväktarvis. Smaskens ! 7½ points per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Hacka färska kryddor, skala och hacka löken. Blanda färskosten med kryddor och lök. Smaksätt med svartpeppar. Skär ett djupt snitt längs med varje kycklingfilé och öppna så det blir som en ficka. Fyll fickorna med ostblandningen. Fäst ihop med tandpetare. Lägg kycklingfilén i en ugnssäker form. Blanda honungen med chilipulver.Pensla filéerna med blandningen. Ugnsstek kycklingen tills köttet är helt genomstekt och ytan har fin färg ca 15-20 min. Vänd dem ev en gång under tiden. Ta bort tandpetarna och servera med pastan och en sallad.
  2. Bör inte frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.