Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salviakryddade kalvfärsbiffar med örtyoghurtsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegoda biffar, som är lika goda till vardags som till fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop örtsåsen först så att den får stå till sig lite. Antingen hackar du bara örterna fint, blandar med yoghurten och saltar och pepprar, eller så kan du mixa örterna med salt, peppar och lite olivolja innan du blandar dem med yoghurten. Det sistnämnda sättet ger en lite kraftigare örtsmak.
  2. Blanda sedan färsen med övriga ingredienser. Forma fina biffar av smeten och stek eller grilla på medelvärme.
  3. Servera biffarna med såsen och bjud en god sallad och ugnsbakade potatis eller färskpotatis till. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.