Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sambal oelek- och kokosmarinad samt hel grillad potatis

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Slutresultatet lämnade filéerna perfekt kryddade, saftiga och väldigt goda! Kokossmaken försvann under marineringen. Till åt vi helt vanlig potatis som jag lade oskalade direkt över glöden. Skalet kommer bli svart och spricka något, men innandömet blir perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman marinaden, smaka av med kryddor och lägg i fryspåse/skål med lock tillsammans med kycklingfiléer. Marinera gärna i 1 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.