Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sambalkryddade räkor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott, serveras som kvällstilltugg eller förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Finhacka rödlök och vitlök. Fräs löken mjuk i smör. Tillsätt paprikapulver, chilisås, vitt vin, hummerfond och grädde. Låt såsen koka ihop 5-10 min. Smaksätt med sambal oelek. Lägg i räkorna och låt dem bli varma. Servera gärna räkorna i små portionsformar tillsammans med nybakat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.