Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sambalmarinerade räkspett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-14 portioner
Skriv ut

Räkor som får dra i stark marinad, gott o pyssligt att trä upp på spett o fräsa hastigt på grillen, annars smaskigt att bara bjuda på en toast

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Blanda marinaden i en skål - olja, sambal, krossad/pressad vitlök, pressa i lite citron. Ev en knivsudd salt. Vänd i räkorna. Låt stå i kylen minst en timme. Trä upp på grillspett (blötlagda så de inte brinner upp på grillen) o värm /fräs på hastigt på den tända utegrillen. Servera som aptitretare innan grillmaten är färdig. Bjud gärna en bit bröd till eller lite sallad. Beror på hur mkt du vill att det ska mätta, eller hur mkt styrka man tål....

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johanna79 2 april 2010

    otroligt goda! De försvann så snabbt att nästa gång får jag göra mkt. mer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.