Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Philly steak sandwich

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smörgås med ost, tunna skivor kött och grönsaker. Kommer från Usa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta på ugnen och göra alla förberedelser tills potatisen är i ugnen.
  2. När det är ca 20 minuter kvar på potatisen, strimla paprikan, skiva vit och gul lök samt champinjonerna.
  3. Stek vitlök, gul lök, paprika och svamp tills de blir mjukt, skvätt över lite vinäger samt peppar och havssalt. Låt stå på svag värme så det håller sig varmt.
  4. Stek köttet snabbt på varje sida i förslagsvis en grillpanna, hyvla över rikligt med ost och salta och peppra.
  5. När potatisen har någon minut kvar så dela baguetterna i 4 delar var och lägg in i ugnen.
  6. Ta ut potatisen och de varma bröden, lägg på en köttbit, senap, grönsaksblandningen samt sallad, täck med lock. Servera med potatisen, vitlöksdippen och något gott att dricka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.