Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sankte Pers smörgås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gammalt men underbart recept som jag övertagit av min mor. Perfekt med en öl och en snaps som förrätt eller varför inte som vickning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rosta bröden lätt, bred smör på. Lägg ett lager purjolök på, sen ansjovis och på det skivat ägg.
  3. Vispa vitorna hårt, vänd ner vetemjöl och majonnäs. Klicka detta över smörgåsarna och gratinera tills fluffet fått en gyllenbrun färg. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.