Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Santa Fe-wrap

 
Skriv ut

Wrap är ett lätt sätt att laga en annorlunda och god vardagsmiddag. Rulla bara in strimlat nötkött, lök, zucchini och röd paprika i varma, mjuka tortillor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt paprikan rinna av i ett durkslag. Hetta upp olja i en stor stekpanna. Lägg i kött, lök, zucchini, paprika, chiliflingor och svartpeppar. Fräs sex-åtta minuter under omrörning tills köttet är brynt och grönsakerna börjar mjukna.
  2. Blanda gräddfil och salsa i en liten skål. Bred 1 msk gräddfilsröra på varje tortilla. Fördela kött- och grönsaksblandningen på tortillorna och ringla över resten av gräddfilsröran.
  3. Vik in tre av sidorna på tortillorna, rulla ihop dem och halvera dem. Servera dem varma, gärna med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.