Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sarah Bernhardt biskvier i långpanna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Mumsiga biskiver med apelsinsmak. I långpanna blir det många.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela upp mandelmassan i småbitar, blanda ner äggen. Rör till en jämn smet. Bred ut på ett smörat bakplåtspapper. Grädda i 200° 10-15 min. Låt botten kallna.
  2. Smält chokladen och smöret till fyllningen i micron. Rör med jämna mellanrum. Koka upp grädden och häll över chokladen rör till en jämn smet, tillsätt likören. Ställ fyllningen i kylskåpet några timmar för att stelna. Bred fyllningen över botten. Ställ kallt.
  3. Smält chokladen till garneringen med smöret i micron. Bred över fyllningen. Ställ kallt så kakan får stelna. Skär i bitar med en varm kniv.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • daniella 25 januari 2009

    Hejsan!Vad kan jag använda istället för likör brukar ej ha det hemma?

  • alvig 9 april 2009

    Hej! Bakade den här idag. Den är kanongod! Bara smälter i munnen.Mmmm....

  • Christina Norlander 1 november 2021

    Hej Ser jättegott ut..undrar hur stor långpanna receptet är beräknat för?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.