Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sauterad spenat med valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spenaten sauteras lätt med vitlök, olja, örter, valnötter och citron. 182 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj spenaten väl och låt den rinna av på hushållspapper eller i salladsslunga. Skär bort kraftiga stjälkar och hacka spenaten grovt.
  2. Hetta upp margarin och olja i en teflonstekpanna på hög värme. Tillsätt valnötter och vitlök och fräs under omrörning cirka 1 minut tills vitlöken är gyllene.
  3. Tillsätt spenaten till pannan och fräs under omrörning tills den har mjuknat.
  4. Tillsätt persilja, gräslök och citronsaft och blanda väl. Smaka av med flingsalt och svartpeppar och servera varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.