Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pluma av Svensk Rapsgris med jerkrub och fruktig karibisk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att rubba sin pluma innan grillningen är en fantastisk smakhöjare. Den här Jerkkryddade pluman med exotisk sallad till får smaklökarna att dansa samba och temperaturen att höjas flera grader.

Ingredienser

Instruktioner

1. Tänd grillen och blanda kryddorna till rubben och klappa in det på pluman. 2. Finhacka den spanska pepparn och blanda med de andra ingredienserna till en dressing. 3. Skala mango, gurka och rödlök. Skär mango, gurka och tomat i grova bitar. 4. Skär rödlöken i skivor, paprikan i stora bitar och grilla tills de fått färg. 5. Grilla pluman på grillen till en innertemp. mellan 65-70°C, låt vila. 6. Blanda de grillade grönsakerna med resten av grönsakerna och dressingen. 7. Skiva pluman tunt och servera med den karibiska salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.