Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizerkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

När du får tag på fina kotletter och vill göra nåt annorlunda så är detta en god idé att prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt igenom kotletterna , som inte får vara för tunna. Snittet ska vara som när man delar tårtbottnar för att sedan lägga fyllning på.
  2. Lägg 1 skinkskiva i snittet, bred på senapen och lägg osten över senapen och vik ihop igen. Fäst ev. ihop med tandpetare. Salta och peppra.
  3. Skala och skiva rödlöken.
  4. Stek kotletterna i medelhög värme i smöret så att de får färg. Sänk sedan värmen och stänk på tabascosåsen och låt rödlöken mjukstekas med en stund för att sedan serveras tillsammans med köttet.
  5. Serveras med hasselbackspotatis, en god gräddsås och en krispig salladsblandning.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.