- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
När du får tag på fina kotletter och vill göra nåt annorlunda så är detta en god idé att prova.
Instruktioner
- Skär ett snitt igenom kotletterna , som inte får vara för tunna. Snittet ska vara som när man delar tårtbottnar för att sedan lägga fyllning på.
- Lägg 1 skinkskiva i snittet, bred på senapen och lägg osten över senapen och vik ihop igen. Fäst ev. ihop med tandpetare. Salta och peppra.
- Skala och skiva rödlöken.
- Stek kotletterna i medelhög värme i smöret så att de får färg. Sänk sedan värmen och stänk på tabascosåsen och låt rödlöken mjukstekas med en stund för att sedan serveras tillsammans med köttet.
- Serveras med hasselbackspotatis, en god gräddsås och en krispig salladsblandning.
Publicerat den
22 januari 2011
Skriv kommentar