Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizisk färsschnitzel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smarrig köttfärsrätt som är lite festligare än vanlig köttfärslimpa eller pannbiff. Gott att servera till är klyftpotatis, ärtor och svampsås om man tycker att man behöver sås... Vill man äta det som LCHF så är det bara att servera en sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda po-fiber, salt och peppar och vatten i en skål. Låt svälla några minuter. Blanda i färsen och ägget och arbeta färssmeten tills den blir lite klibbig.
  2. Smörj en ugnsform och platta ut hälften av smeten i botten. Täck färsen med skivad ost och sen med skivad skinka och till slut med ost igen.
  3. Platta ut resten av färsen på skärbrädan och vält över alltsammans. Avsluta med att pudra po-fiber/ströbröd ovanpå. Låt stå i ugn i ca 35-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johankruuse 13 mars 2011

    Det blev jätte bra, en ny favorit hos mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.