Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scones (muffins) med grahamsmjöl och sojamjölk

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabba och enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Finfördela margarinet med fingertopparna i mjölblandningen till en grynig massa. Tillsätt sojamjölken och blanda snabbt ihop degen. Arbetar man den för mycket blir brödet segt.
  2. Fördela degen i 12 stora muffinsformar och/eller i en muffinsplåt. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.