Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scones med solroskärnor och linfrön

 
Skriv ut

Ett lite nyttigare alternativ istället för vanliga med bara vetemjöl. Blir två lite större scones eller 4 små. Passar perfekt att slänga ihop en helgmorgon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 275 grader.
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda i det rumstempererade smöret och sist filmjölken. Forma till antingen två stora eller 4 mindre scones. Skåra dem med en kniv så de är lättare att bryta isär när de är färdiggräddade.
  3. Grädda i 10-12 min tills de fått en fin gyllenbrun färg servera nygräddade med ost och marmelad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.