Sebastians dajmkaka

Jättegod långpannekaka som blir ännu vassare med en klick vispgrädde till. Bonussonen hade med sig receptet från en klasskompis en gång för länge sedan, och vi har bakat den många gånger. Svårt att sluta äta i tid, bara!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: kaka, kak
Betyg (10 röster)
Sebastians dajmkaka

Gör så här

Rör ihop alla ingredienserna till kakan utom dajmen.
Häll smeten i bakpappersklädd långpanna och grädda längst ner i 175 grader varm ugn i 20-30 min. Kakan ska vara lite kladdig.
Krossa under tiden dajmen.
När kakan är färdig tar man ut den ur ugnen och strör över dajmkrosset över den varma kakan.
Servera gärna med en klick lättvispad grädde.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Ägg, Strösocker, smält smör eller margarin, Vaniljsocker, Mjöl, Kakao, Salt, Bakpulver, Dubbeldajm
Visningar:
28327
Sparat:
1579

LIKNANDE RECEPT

Dajmkaka
av lennali
över 2 månader
Dajmkakor
över 2 månader
Dajmkaka
över 2 månader
Banan och dajmk
av birran6
över 2 månader
Choklad dajmkak
över 2 månader
Knapriga dajmka
av Liliane
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.