Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Seekh Kabab

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Indisk kebab när den är som bäst, lagad på en Big Green Egg. Snabb och lättlagad går dessutom åt väldigt fort runt bordet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en skål. Arbeta smeten smidig och forma till bullar. Trä bullarna på grillspett (som legat i vatten innan). Grilla på hög värme ca 250-270 grader i ca 5 minuter. Vänd flera gånger. Servera med en grön sallad och eventuellt en yoghurtsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.