Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Seg kladdkaka utan ägg med plopp

 
Skriv ut

Väldigt god och är alltid uppskattad!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och rör ner socker. Blanda i vetemjöl och kakao. Rör ner vispgrädde och blanda till en jämn smet. Dela ploppen och lägg i botten av en springform. Bred smeten över. Grädda i mitten av ugnen i cirka 30 – 35 minuter. Kakan ska vara något kladdig, för att bli perfekt när den kallnat något. Ugnens tid avser min ugn, kan vara annorlunda mer er!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.