Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega chokladkakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Otroligt goda kakor, sega i mitten och knapriga på kanterna MUMS!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör smör och socker poröst. Tillsätt sirap, vaniljsocker, mjöl blandat med bakpulver och kakao. Rulla dom till små bollar och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Tryck på bollarna så dom blir som lite platta.Ställ in dom i mitten av ugnen i ca 12 min.
  3. Hacka choklad i bitar och lägg dom på kakan precis när dem kommer ut så chokladen smälter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jtkn 8 februari 2012

    gjorde små ändringar, hade i en skvätt grädde och lite chokladsås och det vart grymt gott!

  • sara 31 maj 2020

    känns som det saknas en ingrediens eller två

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.