Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega chokladbröd

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 75 portioner
Skriv ut

Absolut de godaste chokladsnitt jag bakat. Dessutom lättgjorda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa snabbt ihop samtliga ingredienser utom pärlsockret till en deg i matberedaren.
  2. Forma till 5 långa remsor på två bakpappersklädda plåtar. Strö över pärlsocker och baka mitt i ugnen, i 200 gr ugnsvärme ca 10 min, i två omgångar.
  3. Skär längderna medan de fortfarande är varma i 2 cm breda remsor på snedden. Låt svalna på plåten.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • cattkocken 12 augusti 2008

    låter gott men vad ska ugnen vara på föör grader?

  • dystraior 10 oktober 2008

    Bakade dessa i dag och de var jättenkla och blev jättegoda, kommer absolut baka de igen.

  • Wiola 7 december 2010

    Har bakat julkakor å fastnade för dina Chokladbröd å det ångrade jag inte jättegoda å lätta att göra' Komer att bli en favorit hos mej. Tack för receptet å en GOD JUL till dej Wiola

  • ab22ic 12 december 2010

    Tusen tack för ett jättebra recept! Jag bjöd på dessa på jobbet och alla ville ha receptet!

  • Lottisen53 10 december 2013

    Tackar så mycket! Mycket goda chokladbröd.

  • Lottisen53 10 december 2013

    Glömde skriva. Så goda att jag kommer att ha dom som godis på julbordet :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.