Sega havrekakor

Goda havrekakor med russin, fast jag brukar inte ha russin i, de är jätte goda ändå.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: havrekakor, kak
Betyg (9 röster)
Antal personer
20 stora
Sega havrekakor

Gör så här

Värm ugnen till 200 grader.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, smör, socker, havregryn och salt så att det blir en smuldeg.

Tillsätt sirap,hackade russin och vatten. Blanda till en deg. Blanda sedan i hackad choklad och nötter. Rulla till rullar 7cm i diameter. Ställ in i kylen i ca 30 min.

Skär i 1 cm breda skivor och lägg dem på bakpappersklädd plåt. Sätt in dem i ugnen och sänk värmen till 175 garder och grädda dem i 10-15 min.Låt de svalna.
Ät och njut.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Vetemjöl, Havregryn, Smör eller margarin, Strösocker, Salt, Ljus sirap, Bakpulver, Vaniljsocker, Russin, Hackad mörk choklad, Hasselnötter, Vatten
Visningar:
18124
Sparat:
445

LIKNANDE RECEPT

Havrekakor recept
Mammas havrekak..
över 2 månader
Super goda havr
över 2 månader
Grynans choklad
över 2 månader
Dubbla havrekak
av mafia
över 2 månader
Havrekakor med
av Anten
över 2 månader
Havrekaka med m
av Disen
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.