Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega kokos- och chokladpuckar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Glutenfria sega goda kakor som har smaken av kladdkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggvitorna till hårt till skum. Tillsätt saltet under vispningen. Vispa ner lite socker i taget. Klicka sedan ut smeten på bakplåtspapper med hjälp av två stora skedar. Grädda i ca 20 minuter Låt svalna på bakplåtspappret.
  2. Serverar du sedan med en klick vispgrädde så blir det extra gott.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Clis 6 december 2011

    När ska kokosflingorna och kakaon i? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.