Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega vinbärsmuffins

(6 kommentarer)  
Sega vinbärsmuffins Sega vinbärsmuffins
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Söta, sega, kladdiga och lite krispiga längst upp...

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och sockersorterna pösigt. Blanda i de torra ingredienserna. Smält smöret och häll i Rör försiktigt till en jämn smet Fördela i 16 muffinsformar, ca 2 msk per form Lägg i ca 8 vinbär och tryck ner dem lite Grädda i 12 min, 200 grader

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • punkiish 25 juli 2010

    Mycket goda!

  • Eery 31 juli 2010

    Blir så glad när jag hittar goda sätt att använda mina vinbär! Har gjort dom flera gånger och nån av gångerna har jag även toppat med vinbärsfrosting (Leilas grundrecept 60g mjukt smör, 5dl florsocker 1 tsk vaniljsocker och 100g Philadelphiaost) och ca 1-1,5dl röda vinbär. Får en femma av mig!

  • Spirean 26 juni 2011

    Bakade dessa på jobbet idag, de var mycket uppskattade. Nu i midsommartider så tog jag jordgubbar istället för vinbär. Gjorde även en topping och dekorerade med skivade jordgubbar. Mums!!

  • jontedenstore 29 juli 2011

    Mina muffins var jätte goda men sjönk ihop till deg. Vad gjorde jag för fel ?

  • Majorskan74 11 augusti 2011

    Goda! Tyvärr fastnade mina och var svåra att få ur aluminiumformarna. Kanske skulle jag ha gräddat dem något längre - får testa nästa gång!

  • Frida_S_79 11 november 2013

    Jag undrar om det är meningen att de ska va så klibbiga att de inte går att få ur formarna? Jättegod smak, men svåra att veta om de va klara eller inte...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.