Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Seidis auberginegryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Vegetariskt... servera gärna till nybakad baugette

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär auberginen i tärningar. Stek och tillsätt champinjoner, krosstomater, vitlök och kryddorna efter smak.
  2. Lägg i en ugnsform och lägg på skivad brie-ost. In i ugnen (200 grader) tills osten fått lite färg.
  3. Servera med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bodilla 19 maj 2008

    En trevlig,god vegetarisk rätt! Spännande med brieost ovanpå, det är säkert gott med mozzarella också! Mättande!

  • Lollo7 8 september 2010

    Jag testade denna rätt idag och det blev super gott. Ändrade lite i kryddningen bara och använde sambal oelek och en grönsaksbuljongtärning, blev riktigt bra och med brie osten ovanpå som pricken över i:et :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.