Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej i panna

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Saftig fisk med kryddig sås som blir en ny favorit på middagsbordet. 465 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen.
  2. Fräs lök, vitlök och svamp i olja, rör ner den rivna ingefäran som får blomma 1 minut. Tillsätt limeskal och -saft, körsbärstomater, salt och peppar och låt puttra 5 minuter.
  3. Lägg ner de sköljda och avrunna svarta bönorna och rör om. Lägg i fisken och låt sjuda ca 5 minuter tills fisken är nätt och jämnt genomkokt. Koka eller värm haricots vertsen och lägg dem ovanpå fisken. Strö rostade cashewnötter över.
  4. Servera sejpannan med nykokt fullkornsbulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.