Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej med ägg- och persiljesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gött alltså

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva purjolöken och lägg den i en form. Skölj av fiskfiléerna och lägg dom på purjolöken. Lägg på citronskivor från halva citronen, blandpersilja, salt och peppar. Ringla över olivolja. Sätt in i ugnen på 170 grader i ca 15 minuter.
  2. Äggsås: Hacka löken. Smält smöret i en kastrull och fräs löken. Rör ner mjöl och sedan mjölken, Vatten och fiskfonden. När fisken är klar - häll av fiskspadet och rör ner det i såsen.
  3. Hårdkoka och hacka äggen och blanda ner de i såsen, men dra kastrullen från plattan först. Avsluta med persilja. Ta bort de ugnsbakade citronerna och lägg på nya citronskivor över fisken. Häll såsen över fisken. Servera med kokt potatis eller potatismos

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 29 oktober 2007

    Det verakg gott. Måste prova vid tillfälle.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.