Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sejbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små goda fiskbullar som serveras med gräslök- och ansjovissås och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sejbullar: Hacka löken fint och fräs i lite smör. Blanda ägg, ströbröd, mjölk och grädde. Låt stå och svälla ett tag. Blanda alla ingredienser och forma till små köttbullar, stek på medelstark värme.
  2. Värm smör, grädde, créme fraiche smaksatt med ansjovisspad, citronsaft, salt och peppar i en kastrull. Mixa med stavmixer. Strö över den finhackade gräslöken.
  3. Servera bullarna och såsen med kokt eller mosad potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.