Oj så gott detta var. En suverän rätt med underbar ansjovis sås till. Man blir sådär härligt mätt! Kan tänka mig att nästa gång byta ut chilin mot ingefära eller pepparrot. Servera gröna ärtor till, passar bra! Ogillar du att sejen blir sådär gråbrun som den blir ibland, så kan du byta ut den mot någon annan vit fisk. Vill du göra mer av denna suveräna sås, se till att inte snåla med ansjovisen, det är den som gör hela såsen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Lagade denna med torsk/kolja idag fungerade fin fint!
Gott! Men nästa gång utesluter jag vitlöken. Tog bara en klyfta men tyckte ändå att vitlökssmaken tog över. Annars mycket gott :)