Mascarpone och honung i en ljuvlig kombination som serveras med en fräsch hallonkräm.
Instruktioner
- Dela äggen i gulor och vitor. Vispa äggvitorna till hårt skum tillsammans med sockret i en bunke.
Vispa äggulorna pösiga tillsammans med hälften av honungen i en annan bunke.
- Blanda ner mascarponen, lite i taget. Tillsätt resten av honungen och rör om till en slät smet. Vänd försiktigt ner äggviteskummet i bunken.
- Fyll dessert skålar med den fluffiga mascarponeblandningen. Ställ in dem i frysen och låt stå i ca 4-5 timmar.
- Blanda hallon, socker och vatten i en liten kastrull. Koka upp och rör om tills sockret lösts upp. Ställ åt sidan.
- Ta fram skålarna ca 15 minuter innan serveringen.
Skeda lite hallonkräm över, gärna ljummen och servera. Garnera med färska hallon.
Publicerat den
3 maj 2013
Liknande recept
Skriv kommentar