Semlor recept

Laddar...
Din sökning gav 118 träffar
Riktigt smarriga semlor

Jag är kanske lite sent ute, men om ni är som mig så gör ni semlor under merdelen av Februari. Bullarna bakar jag själv eftersom jag inte har hittat något vetebröd med kardemumma i här i England, och..


Långa semlor

Anna Adéns grundrecept till semlor kan också bakas ut till längder som här, när man har många att bjuda! Visst är det härligt.

Fyllning till semlor nr 3, hemmag..

Är du mandel- och/eller nötallergiker eller om du inte tycker om den traditionella fyllningen i semlor så kanske vaniljkräm är något för dej? Och vad är bättre än en hemmagjord?! Denna är dessutom glu..


Alternativ fyllning i semlor!

Dessa gjorde jag till Alla Hjärtans Dag till familjens stora förtjusning! Barnen gillade fyllningen mycket mer än vanlig mandelmassa, och de blev inte alls sötsliskiga som jag först trodde - blåbärsgr..Semlor

Hetvägg hette de förr..... Detta är ett gammalt recept från 1968 Det är mald mandel i degen .Underbara semlor

Semlor som blir härligt saftiga och en mandelmassa som är enkelt att fixa men ändå smakar extra lyxig. De går alldeles utmärkt att frysa in när de är fyllda med mandelmassan.


Chokladsemlor

Små mumsiga chokladsemlor fyllda med mandelmassa och apelsingrädde. Kesella, kakao och kardemumma gör degen både saftig och god. Bullarna går bra att frysa och fyllas senare.
Semlor à la muffins

Härligt fluffiga, lagom stora och riktigt goda! Detta är en semla i muffinsformat! En variant som kanske faller i smaken hos de som inte är så förtjusta i vanliga semlor eller de som gärna bara vill p..

Semlor med egen mandelmassa

Nu är det tid för semlor, och om jag ska vara ärlig, tycker jag inte om köpta. Man vet aldrig vad de innehåller, tex har jag hört att många fabriksbakade semlor har inte mandelmassa som är gjord på m..Flisans muffins-semlor

Var sugen på semlor idag men hade inga semmelbullar hemma. Bakade några muffins smaksatta med kardemumma och gjorde semlor på dem. Ett bra alternativ tycker jag. Snabbt, lätt och gott!
Smarriga semlor

En riktigt god semla. Hemligheten med dessa semlor är extra goda vetebullar gjorda med vetedeg som knådas två gånger. Dubbla gärna degen och frys in resten av vetebullarna. Lite tips: blanda och mos..


Snabba semlor

Snabbakade semmelbullar med bakpulver som blir klara på en kvart....gör dem små och fyll dem så snart de kallnat.