Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cobb sallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Salladen heter Cobb salad efter sin skapare, en krögare i Los Angeles. I originalreceptet serveras ingredienserna för sig, men jag brukar "gegga" ihop allt. Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela salladsbladen i mindre bitar och lägg dem i en salladsskål. Ha på övriga ingredienser.
  2. Blanda vitlök, salt och peppar i en liten skål. Tillsätt senap, socker och vinäger. Vispa sedan i oljan. Häll vinaigretten över salladen och blanda allt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterNettan 18 november 2011

    Det var denna sallad som serverades i Så mycket mera i lördags. Tyvärr hann jag inte uppfatta helt vad den hette. Tack för receptet Ullis!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.