Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsfylld ättikströmming med dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergoda... Ett måste på julbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj fisken väl. Lägg den på hushållspapper med skinnsidan nedåt.
  2. Blanda samman salt, peppar, dijonsenap, sirap och dill till fyllningen och bred sedan denna på fisken. Vik samman fisken på mitten och doppa i rågmjöl. Stek fisken på båda sidor i matfett. Lägg fisken i en skål.
  3. Blanda samman ättika, socker, vatten och kryddor till lagen i en gryta och koka upp. Häll den varma lagen över fisken.
  4. Garnera den senapsfyllda ättiksströmmingen med dillkvistar, skivad rödlök och kapris.
  5. Låt stå någon eller några dagar innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.