Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklinglåda med senapsgrädde

(1 kommentar)  
Skriv ut

Servera böcklinglådan som lunchrätt eller vicking

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225° Rensa och filéa böcklingarna. Skala och hacka löken fint och hacka dillen. Vispa ihop grädde, senap och dill. Smaksätt med peppar. Lägg den hackade löken i botten av en smord ugnssäker form. Lägg böcklingfiléerna ovanpå. Häll på senapsgrädden och strö ströbröd över ytan. Grädda böcklinglådan mitt i ugnen till allt är genomvarmt. 10 - 12 minuter. Kan inte frysas

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mtorp 10 juni 2011

    Hej, provade din böcklinglåda i veckan. Tillsammans med nypotatis blev det festmiddag mitt i veckan. Tänker göra den nästa gång gänget har "knytkalas". Hälsningar Viveca

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.