Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapshollandaise

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smakrikare och tuffare än vanlig hollandaise. Bengt på Wedholms Fisk serverade Dijonhollandaise till sin halstrade gösfilé. Jag kör den till alla plattfiskar, främst piggvar (se recept), mer senap om fisken grillas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Starta i ett vattenbad med äggulorna, det vita vinet, citronsaften, kryddorna, och vispa ihop.
  2. Tillsätt rumsvarmt smör i små portioner, vispa hårt, värm.
  3. När såsen tar sig, smaka av och tillsätt cayennepeppar om det behövs.
  4. Håll såsen varm - den kan inte värmas igen!.
  5. Servera med mina fiskrätter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.