Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspanerad fisk

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En mycket god variant för att steka fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa upp äggen och salta och peppra, ha sedan i senapen och blanda väl. Lägg i fisken och låt dra i ca 30 min. Doppa fisken i ströbröd och stek i smör.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Lindanemon 18 april 2008

    Min syster brukar faktiskt göra något liknande med skinkschnitzel. Hon tycker att griljeringen på julskinkan är så god... därför tror jag att detta oxå är gott..

  • lillawe 21 november 2008

    Jag senaps panerar alltid sikfiléer på detta sätt, det blir jättegott. Ibland tar jag även svensksenap! Blandar även ströbröd med grovt rågmjöl.

  • monicadanell 27 november 2008

    Hej vännen nu har jag gjort senapspanerad fisk vill bara säga jätte gott och din goda sås till fisken och potatis den är värd så här mycket

  • The_mama97mia 11 februari 2011

    Gott! Hade även i lite sesamfrö och rågsikt i paneringen, samt Colmans senapspulver, bara en gnutta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.