Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspanerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Senapen ger sting.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i skivor och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Bred på senap. Blanda farinsocker och ströbröd, strö det över kasslern. Gratinera kasslern i ugnen på 250 grader ca 10 min. Medan kasslern är i ugnen, gör såsen. Fräs matfett och mjöl i en kastrull. Späd med buljong och rödvin. Smaksätt med salt och peppar. Låt såsen sjuda på svag värme 3-5 min. Servera med ris eller pressad potatis och rödvinsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.